Ημερήσια κρουαζιέρα στην Μήλο με το Λέλουδο

Πλήρωμα

4 άτομα

Πρακτορείο

Milos Trips

Αναχωρεί από

Λιμάνι Αδάμα, Μήλος

Τιμές από

€100.00/άτομο

Σχετικά με την ημερήσια κρουαζιέρα του Λέλουδο στον γύρο της Μήλου

Το Λέλουδο είναι ένα παραδοσιακό ξύλινο καϊκι που συνήθως αναφέρεται ως "αδερφή" του Θαλασσίτρα. Οι ιδιοκτήτες του Λέλουδο και του Θαλασσίτρα είναι αδέρφια και μοιράζονται την ίδια αγάπη για το βαθύ μπλε του Αιγαίου.

Το Λέλουδο εκτελεί μια παρόμοια διαδρομή με το Θαλασσίτρα και κάνει καθημερινά τον γύρο της Μήλου με επίσκεψη στον Πολύαιγο. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, θα σας προσφέρουμε παραδοσιακά Ελληνικά εδέσματα, που φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σας και αναψυκτικά.

Θα επισκεφθείτε ονειρικά μέρη και θα έχετε την πιο ρομαντική εμπειρία της ζωής σας. Συν, καταπληκτικές φωτογραφίες! :)

Η κρουαζιέρα ξεκινά στις 10:30 από τον Αδάμα και σαλπάρουμε για όλα τα ψαροχώρια με πρώτη στάση στις Καλόγριες, για το πρώτο μπάνιο της ημέρας. Συνεχίζουμε προς την Συκιά για άλλη μια βουτιά και μετά στο κλέφτικο, όπου ένα μικρότερο καραβάκι σας ξεναγεί στο τοπίο. Κατά τον πλου σας προσφέρουμε αναψυκτικά και φρεσκομαγειρεμένα σνακ. Γυρίζουμε στον Αδάμα κατά τις 17:00

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές, ακολουθούμε μια εναλλακτική διαδρομή. Συναντιόμαστε στον Αδάμα κατά τις 10:00 από όπου σας μεταφέρει το πούλμαν μας στο Παλαιοχώρι. Από εκεί ακολουθούμε την ακτογραμμή με το Λέλουδο προς τον Γέρακα, το Κλέφτικο και το Τσιγράδο για φωτογραφίες και κολύμπι και γυρίζουμε κατά τις 16:00 στο Παλαιοχώρι. Το πούλμαν μας θα σας επιστρέψει πίσω στον Αδάμα.

Επισκόπηση

Χωρητικότητα Ιστιοπλοϊκού 38 άτομα
Διάρκεια Ταξιδιού 7-8 hours
Στάσεις Τουλάχιστον 3
Φαγητό Παραδοσιακά και φρεσκομαγειρεμένα σνακ και αναψυκτικά
Διαδρομή με ιδανικές καιρικές συνθήκες Αδάμας-Ψαροχώρια-Καλόγριες-Συκιά-Κλέφτικο-Αδάμας
Διαδρομή χωρίς ιδανικές καιρικές συνθήκες Αδάμας-Παλαιοχώρι-Γέρακας-Κλέφτικο-Τσιγράδο-Παλαιοχώρι-Αδάμας